Stel je (geloofs-) vragen

Gepubliceerd op 17 april 2020 om 12:10

Juist in de tijden van grote onzekerheid, springen vragen in ons op, waarvan we misschien denken: dat had ik nooit gedacht dat ik die vraag mezelf nog eens zou stellen. Bestaat er God? Is corona een straf van God? Vergeet God ons? Is het mijn schuld? Wat kan ik er aan doen? Ik weet het niet meer waar ik nog rust kan vinden? Is dit niet veel te erg? Heeft geloven nog wel zin? 

 

Vanuit de Bemoedigingssite willen we heel graag nadenken over al die lastige vragen die juist nu opspelen. Niet alleen bij jou, maar bij heel wat mensen. Gelovig of ongelovig. 

Stel je vraag is een oproep om je vragen serieus te nemen. Want wegdrukken of je er voor schamen helpt je niet verder. Sta op, steek zoals vroeger je hand op en vraag aandacht voor je vraag. Al is het antwoord moeilijk vindbaar, dan nog... Samen zoeken naar antwoorden is zo anders dan er alleen mee tobben! 

We zijn er voor je! Met wij, bedoel ik onze buddy's en mezelf.

Klik op de foto en stel je vraag.  

Gerry Velema 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gerry Velema
4 jaar geleden

Je kunt ook via deze blog je vraag stellen. We proberen hem in een persoonlijk mail aan je te beantwoorden.