Om me even kort voor  te stellen: 

 

Ik ben Gerry Velema.

Mag ik met een paar trefwoorden je een indruk geven van mijn bestaan? 

Ik ben...

65 jaar, een dochter van God en dochter van Aldert en Benny Drent, zus van Ina, Peter en Richnaldo. Mijn vader is ruim 20 jaar geleden overleden, mijn moeder is 93 en nog altijd een dynamische vrouw, die me nog altijd probeert het beste in háár ogen, mee te geven. 

42 jaar getrouwd met Wim Velema, mijn lieve man van ik zoveel van hou, zoveel van heb geleerd en waaraan ik me zo heb kunnen schaven! 

41 jaar moeder, 4 kinderen, schoonmoeder van 3 aangetrouwden, en oma van elf kleinkinderen.

Ik zie mezelf als vrouw, als vriendin, als geloofsgenoot, als medemens en ik zie mezelf ook als een dierenliefhebber.

Hobby's: dagdromen, gezelligheid, samen spelen, lezen, schrijven, wandelen, leren en ondernemen. 

35 jaar schrijfster, 39 uitgaven,

Ik ben zichtbaar, soms als spreekster, meer als schrijfster, ik ben zowel een visionair als een pastoraal betrokken mens. Moedig genoeg om initiatieven te nemen, zoals die van Stichting Bemoedigingssite, 

Terugkijkend en bijna gepensioneerd, moet ik erkennen dat ik weinig 'betaald werk' heb gedaan. Na de middelbare school en haar baantjes, scoor ik met de  interne 4 jaar verpleegkunde A opleiding, 2 jaar uurtjes in de kraamzorg, 6 jaar heb ik meegewerkt als BABS in de Gemeente Noordenveld. Dan zijn er natuurlijk de boeken en schrijfopdrachten. 

Nee, ik heb wel altijd veel onbetaald werk geleverd: Pastoraal en Geloofs gerelateerd (schrijf-)werk, spreekbeurten, onderwijs, dienend in Non- profit organisaties en schrijfopdrachten. 

De laatste 11 jaar was ik het 'manusje van alles' binnen de Bemoedigingssite en ik deed ook praktisch alles wat er moest gebeuren. 

Gerry